Friday, 2 September 2011

SUCKS


  • 7 hours ago
    Amelia Syazwana
    • Tlg jgn kco blak ak btne gtl!chow
  • about an hour ago
    Nabila Amani Abdul Rahim
    • im sory for my mistakes fer thet..nak mintak maaf pon tak boleh.kau ni yang gatal ke aku..btw,aku bukan nak ngorat balak kau..dah la balak kau tuh penaah jadi ex aku..kesian kau dapat sisa orang..lain kali PROFESIONAL LA SIKIT, sebab ni la aku tak nak ada balak dekat sekolah biasa.balak aku sbp lah beb..tak main lah sekolah biasa..TAK DE STANDARD LAH..selamat hari raya..hahha.no hard feelings babeyh
  • 34 minutes ago
    Amelia Syazwana
    • stau ak ko y gtl..sng2 anta at wall...ko pkr ko spe na anta cm uh....ad ak ksh sbp k or whateve....???????????sisa org?haha...tde ak hran uh sume...stkt couple skola rndh bek tpya...time brhingus couple..bdoh nye..hahaha...time uh ejad un ta matured ag cm skunk an?whateve..mluz ah na lyn dak2 ni..da ah ta hormat owg..sdr la..ko uh adk..wt cre bwh umo..bdo...
    • kau ni PEREMPUAN KE BETINA..aku hanta ape dekat pakwe kau sampai kau marah gila2 nui?aku cakap something yang gedik ke?mesti kau nii takde otakkan?tak reti nak beza kan yang baik dengan yang buruk,btw,susah la nak cakap dengan orang yang takde otak macam kau
  • 27 minutes ago
    Amelia Syazwana
    • ko uh y xde otak sng2 na ckp org...stau ak ko y btne coz anta at wall blak ak..da tw ko uh ex tok ap anta ag...ta mlu k...mlut jge bhaaii..spe y tde otak..?????????da tw ad blak 4 what kco blak ak ag..adoyaiii...shitt....bitch...mak lampir ssat..face to face la sial..\
    • sape yang start dulu?aku cakap saayang?baby?bai ?dekat balak kau?aku wish selamat hari raya je lah..kau ni kesian mak bapak kau..ada anak..tapi,tak cacat..takde otak..JUAL KAT PASAR PON TAK LAKU.hahhahaha
  • 21 minutes ago
    Amelia Syazwana
    • fucker la ko haish..mak bpk ko y ksian..dpt ank ta rty na hormat org..mke da ah mcm ckaro jlnn..haadoiyaii...jual kt lorong hj taib un ta lku la...bdoo.....
    • AMIIN..MACAM CIKARO JALANAN?hahah ingat sikit aizad afiq tuh penah jadi pakwe aku..orang macam aku ni hot stuff laahh.orang tak pandang muka lah,orang tengok study..kau dapat 8 a tak?hah?bijak sangat?orang yang kau cakap muka mcm cikaro ni dah ada pakwe..pergi mana2 pon laku..sorry la weyh,aku tak suka mencarut,bagi aku orang tak standard je yang mencarut..kesian kau..hahahha
  • 13 minutes ago
    Amelia Syazwana
    • hot stuff?hahaha...weh stkt mke ko at skola ak ta laku ah weh....tde sowg un pndg ....mke ko sbji cm dak y sllu kne kutuk at skola ak..sumpah bhaii..ak ta tpu...bkn stkt kutuk..jd kuli lg ad ah...da ah crmin mte un tbal...bdo..hahaha...

      ag 1..ko jgn prasan bsr la weh...pkr dgn 8a uh ko ley brlgak la..skli allah trik nikmat y dy bg at ko bru ko tw..ak bkn na bjet bek ah..even ko pndi un p 1 je...ko jgn brlgak la..ty ko gak y mrna...
    • amiin,kau ingat allah..alhamdulillah..sorry lah kutuk kau,tapii seriously sekarang aku ni bukan skoolmate kau,and btw aku tak pernah kena buli..kau nak belasah aku.?okay,i got black belt fer art martial skills,im sorry for my behavior,its not that i wanted to be rude towards you,i just wanted to make an appology towards aizad,if dia tak suka,its okay..fine..i wont do that again..aku respect senior aku,tapi once kau disbehavior dengan aku,i cant accept it,aku pon manusia,kau boleh je tegor aku elok2,aku tk kisah..rasul pon tegor baik2,kau ni umat je,tapi mencarut2,aku ak suka mencarut..seriously..if kau nak terus kan gaduh ni fine.do it yourself,and tadi aku takde b niat pon nak boasting dekat kau,bf aku memang sbp and i do love him so much..aku tak suka kacau pakwe orang..with that thank you

No comments:

Post a Comment