Wednesday, 23 November 2011

SO WHAT KALAU AKU HOT PON.FACE TO FACE LA BODOH!!

HOTSTUFF! ya!!!
warga2 assbipi sekalian, biasalah....dh skolh ASSbipi bajet lah budak2 ni kan. ingat gempak/hebat sngt ke korang ha?! biasanya.....yg bajet2 hot ni dtngnya dr sekolh2 yg elite or 'tua'. ya....tua. otak pon mcm owg2 tuue. etc. 
TKC, SSP, MCKK, SDAR, STF, STAR, SSAS and 'Henry Gurney'. 
budak henry gurney lg howtt.
semua skolh yg di-stated-kan di atas, sama je perangai budak2 nya. bajet hot.....ewww. kalau hot betul2 ok la jugak. ni dh mcm boat. HOT-KAH INI?



or


or


dlm bnyk2 gambar.....satu ni je yg menampakkan kebaikan bersekolah di ASSbipi. inilah yg negara mahukan. sekolah yg melatih pelajar untuk berdisiplin dan bersemangat wajar!!! bukannya pelajar yg hanya hebat bila di hadapan kamera. jgn bazirkn wang kerajaan yg 30% telah disalurkn kepada anda!
adakah photo ini realiti?



mungkin.....tp menurut kajian i lah kan, about 80% sbp students are fuckin' bajet hot. go to hell lah weyyy! :)

No comments:

Post a Comment