Saturday, 12 November 2011

USED TO SAY

BASKETBOLAA<3

SIR USED TO SAY
sir: aman kau PG
aku: sir,aman tak boleh lah
sir: kau boleh,aku tahu kau boleh
aku: tapi sir,aman sesuai foward.aman tak suka..
sir: kau dengar je aku cakap
................................................................................
BEFORE THE GAME(plan stratergy)

6 players-4 quaters
WHAT THE HELL

aku: ting aku memang tak suka PG
ting: aku tahu
aku: sumpah aku tak reti,aku pon tak tahu cemane sir boleh fikir aku boleh
ting: haha.aman..


................................................................................
GAME F3 VS F2

aku: ting aku nak try PG
ting: okay

and damn,i give it a good try..
the game was HELL..
ILAFFIT
................................................................................

AFTER GAME

ting: aman kau cool gila weyh
aku: aku pon tak sangka aku boleh
ting: kau boleh jadi good PG weyh..tadi tu kau control game okay je

...................................................................................

sometimes,what we like is not the best for us cause sometimes,the things that we dislike
is good for us.and that`s what i learned.BTW,I I PLAYED FOR FULL 4 QUATERS.SUMPahhhh EAGER,,

No comments:

Post a Comment