Monday, 26 December 2011

CRYING IS NOT THE BEST SOLUTION,ITS THE BEST MEDICINE..

STF,seriously i found you as a good term for me..i know i did the right choice to choose you.there is so many things i learned.so many things i discovered.and its true..STF IS THE BEST :)yeah..but,i need a life..ive searched for it..its been awhile..i cant find it..and maybe ill find it in KGV.god knows the best..sumpah i love STF so much..and i found my TRUE FRENDS :)ROX,DYNAMITES..most important QUINTESSENCE..okay..its not that hard..JANGAN LAH LUPAKAN AKU..itu je..aku bukan sengaja nak tinggalkan QUINTS..i got reasons..and,bukan AKU SUKA2 JE..life is veriety..if aku takde pon..aku tahu..korang boleh live..aku sayang korang..korang tahu kan how much aku syg korg..SANGATT..tapi,kadangkadang kita tak dapat apa yang kita nak..LIFE IS NEVER FAIR..and..kita takkan boleh hidup bersama sampai bila-bila kan..aku TAKKAN nagis..tapi..aku nak korang tahu..korang ni batch yang TERBAIK aku discovered..and ITS ZE FACT..DONT DENY IT..well,aku tak tahu aku dapat kgv ke tak.tapii yang penting..KALAU ADE REZKI AKU AKAN STAY STF..its not a promise,,tapi..ill try..

No comments:

Post a Comment