Friday, 16 December 2011

WARKAH

Takkan lagi aku menunggu
Kau hadir di dalam mimpi-mimpiku
Puasku mengharapkan dirimu
Seperti mereka yang punya cinta

Diriku tanpa dirimu
Kau tempuhi penuh bahagia
Diriku mahu kau tahu
Pedih ini kau tak terasa
Warkahku mengharapkan dirimu
Seperti yang aku kenali dulu
Setiaku menantikan dirimu
Seperti setianya terhadap diriku

Tapiku melepaskan mu
Melangkah namun tak berdaya
Terusku terus menunggu
Cinta yang takkan pernah ada

semalam,iqmal nyanyi lagu ni dengan gitar sekali..best gila...kau memang hebat mal..aku tak sangke kau change sampai begitu.and aku TERHARU kau ingat advice aku .masa kita darjah 6,kita selalu lepak buayan depan rumah aku kan..haha..sekarang aku dah pindah..kita dah tak jumpa pon..well,aku rindu kot member2 aku..well,sape tak ingat kawan?aku ingat lah..just that dulu kau gemok..sekarang kau dah handsome..siap power main gitar lagii..kau tahu tak,,semalam tuh first time aku nyanyi dekat skype duet dengan kau main gitar lagi..we`ll make a perfect album lah kalau macamni..kau tahu?aku admit kau dah handsome..kau tak gemok..aku admit semua tu dah..kau tak payah la rendah diri sangat dengan aku..tak best tau kalau macam tuh..kate MEMBER...awat lagu ni?hish..ni first time aku dengar lagu WARKAH..masa kau cakap name kumpulan dia BAU..aku pelik gile..ade jugak BAND name PELIK gituh..hahha..tapi seriously..sedap kau nyanyi..btw,tak untung pon jadi aku..hahha..kau suke cakap perkataan ni kan..UNTUNG..hahah..aku tak pandai..semua orang same..kau kena realize that..semua orang ade kelebihan okay..well,aku nak kau tahu..kau dah 100% change..kau kene THINK THROUGH THE FUTURE.NOTHINGS IMPOSSIBBLE..aku cakap macamtuh because..IQMAL RASHID,I DO BELEIVE IN YOU..


#bro,kalau kau kawan aku..kau kena THINK THROUGH THE FUTURE...advice ni..kau kena dengar..as a friend
 akusayangmemberaku

No comments:

Post a Comment