Thursday, 15 March 2012

BADASS`

somehow,i dont feel the thrill bila balik rumah,maybe because not use to it.kenapa?..entah..my soul maybe tgh MENGGILA KAT STF,but my body is at home..ayah is going to dubai and africa.huh,i wish i can go with him.mesti best kan.november ni,cakap nak pergi perth,i was like MAN,adik takde hati nak gi sane..huh,,whats into me now?pelik nya...memberontak?of what?i dont know,lifeless laaa..this year,im being damn horrid,dengan kawan pon tak bertolak ansur.lagi2 terkenangkan THE ONE,maybe sebab dah selalu kena hurt kot..selameni memang la i can stand the pain,tapi..ingat ROBOT ke?huh..people cakap this year,ive cHANGED ALOT..sangat..penatlah.if everyone nak dissapointed with me,why am i being so unlucky.dah la this year dapat banyak tanggungjawab.gila lah...AMAN,PADAN MUKA.SERVES YOU RIGHT...TAK MENANG TANGAN laaa..dalam team,huh..nak fight pergi hk..cmmon lah..i know i can..boleh..but the thing is..ade chance for me?..huh..exam,results punya lah..macam shittooo..5a`s out of 9..im sort of stupid..nasib baik lulus...dah la this year,hyper every night..bila la nak jadi matured...and the best part is...I LEARNED HOW TO....menyumpah...im sooooo a badass...AMAN...........
THIS IS SO NOT YOUR YEAR~

No comments:

Post a Comment